» Husaren HK

 
 
idag har det vart en perfekt söndag!
Handboll hela dagen! det blev en förlust mot lidköping men en derbyvinst mot hf ocksåå, så det känns najs juu! två vinster av tre seriematcher än sålänge! vad ska man säga? husaren HK 
nää, men gissa tre gånger hur mycket jag gillar handboll och hur glad jag är att serien är igång? fråga dom som känner mig!! ;) 
ikväll har jag och elin vart riktiga huskärringar, vi har TVÄTTAT, vi har STÄDAT, vi har MÖBLERAT OM I RUMMET (!?) OCH vi har bytt örngott och bös på kuddarna, och gissa vad det är på? BRATZ <333  haha så jävla gos! 
men seriöst, vi har inte städat på hur länge som helst, och nu allt detta? konstigt. 
nu sitter jag i min gosiga one piece och dricker oboy, gooooz. gillar höst! 
natti 
 

» this week

lite blandade bilder från kära iphönen från veckan!
1. tråkig mattelektion, roligare att skriva fina meddelanden till buzzeeen <3 2.vi åt vääääärldens goaste brunch ett gäng hos gustaf, åhåhå. taggar till nästa. det var grymt!!!! 3. gillar höst. hehehe. 4. lite cool.ha. 5&6.dämpigt glada tjejer på träning! 7.dagens frukost hos min bästa. haha. cocopops och oboy, standard hos gustaf. gött as hell!
nu ska jag höpp i säng, taggar två matcher imorn som jag ska heja på, haha!
hoppas alla har haft en braaa kväll! sussa sött!

» bästbästbäst

har haft grymmaste kvällen på länge med mina absolut favoriter!
jaa, vad ska man säga? dessa tjejer är så jäkla underbara!!

» övertrött

hahahahhahahahaa. dör. titta elins ansikte!!!!

» Vad fan!

Sur? Vadå? Näää. Jag får bara inte spela handboll på två månader just nu.
Jag har längtat efter att få spela handboll sen förra säsongen sluta.
Men benhinneinflamation? Det är väl kul det också?
Nä men ärligt. Jag är sur faktiskt. Så jävla sur.
Nu ska jag till träningen och fysa, och helt ärligt, så är det bättre än inget alls ändå, så att gnälla är väl för loosers!
Kämpa!


» New in

Hihi nöjder Olivia här!


» gokväll!

skola sen gym direkt efter och utvecklingssamtal, sen komma hem till geisha och massa ljus, lyssna på musik och gosa! så mysigt! bara för att jag ska känna mig duktig kan jag nämna att jag har pluggat arslet av mig på inlämningen OCH jag är bra i tid. wow wow!!!
haha sen känns det lite halvbra att käka geisha efter gymmet när man läser på andra bloggar hur nyttigt det ska vara hit och dit, frukt och bös. men jaja. det är gott! ska upp och käka ett päron nu förresten, så det så! :') 


» lever för handboll

Husaren och seriepremiär blev en vinst!!!
fyfan vad härligt! så jäkla goa brudar, ååh love!
nu ikväll blir det gos framför brasan&plugg, eller ska försöka plugga, det går lixom lite dåligt här. går ju inte att plugga på söndagar! inte måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar heller. blöööö. :D
 
 

» brusigt

hade en braaaa kväll igår! handbollsträning och sen vidare mot t-dala till gustaf, vi var ett gäng där, kollade björnbröder, batmat och tjöta lite, det var redigt trevligt vettni!
sen tvingade jag han att kolla pretty little liars imorses, hahaha! åkte hem sen och nu kom jag hem från match, har kollat derby i ösregnet, ulvåker mot våmb!
mellan där har jag bara suttit inne typ och redigerat en drös med random bilder. så jävla gött när det öser ner att lyssna på go musik, käka godis och bara redigera i flera timmar, hihi!
nu ska jag ta cykeln ner till isabell, sen får vi se vad som hittas pååå, filmkväll kanske?

måste säga två saker till!
1. imorn är det seriepremiär och jag är lycklig som satan att handbollen äntligen drar igång påriktigt!
2. jag har världens bästa pojkvän. han är så braaa!
 

» +++

Don’t you worry, don’t you worry child
See heaven’s got a plan for you
 

» oliviafrida@instagram

oj, hitta nåt nytt, det går ju ladda upp bilder direkt från min instagram här. ballt!

senaste bilderna från min ig, om ni vill, följ oliviafrida!
dom första bilderna är från igår, haha! oj gud. det var nog den roligaste orienteringen jag gjort!
jag och ida kom bland dom sista in, kom helt vilse och hamna på en åker när vi skulle mitt i skogen och hann inte med alla kartor, men jävlar vilken glädje det var när vi kom imål!

» latest

sitter i vardagsrummet och kopierar över alla mina 4038 bilder från telefonen. kände lixom att den behövdes rensas lite. det tar sin lilla tid dethär....
tänkte slänga upp några bilder från dom senaste dagarna, men eftersom det laddas och skit orkar jag icke nuuu. Men i helgen blev det handbollsträning på fredagen, i lördags kika jag på bio med min gosiii och i söndags hade vi kick off med laget, guuuu vilka underbara tjejer&tränare jag spelar handboll med! åååh, glädje! Sen efter kolla vi hf och på kvällen blev det match med damlaget, grym helg!
veckan har gått grymt jävla fort! träna, äta, plugga, sova, träna, äta, plugga, sova sen träna lite till! ;)
meeen har hunnit med och fira bästa josseee!
drog hem till amanda och slängde ihop en kladdkakstårta och tog moppen till josse som låg och sov i soffan, så vi väckte henne när vi sjöng, söting! hade det mys med världens bästa vänner ute i altorp, mycket fint mycket fint!
 
nu ska jag kolla pll och sen plugga. kanske. haha.

» så jävla goa småskitar!

hahaha dööööör!

» Living in the moment

Grymt bra heeeelg, slänger upp ett inlägg imorn, så jävla trötter nu!
Ska krypa till kojs och kolla Pretty little liars, åhåh min nya drog!
Glada!


» young homie

min finaste elize

» Heeeejeeee

Monday, sprang häcken av mig med världens träningsvärk till bussen, gosigt! Ganska sega lektioner idag med världens längsta dag, men drog till min bästa efter skuuulan, dagen räddad, hihi :)
Kom hem och då hade mormor vart hemma och gjort päronpaj, åååh lycka!!! Ma grandma is tha best one!

Imorn är det Handbollsträning på morgonen med skolfotografering direkt efter, haha gos, kommer se ut som en röd gris, haha, jaja ;)
Sen efter skolan blir det träning! :)
Funfun!
Natti!


» home sweet home med homieeee

såhär jävla sleten är jag idag. snyggt. haha! kom till kvarten i a-slutspel men åkte ut mot kärra imorses, lite surt, men jaja. det har vart skitskoj i helgen med ett gött lag och lirat några matcher så jag är nöööjd! :) 
sitter nu hemma hos isabell och leker med hennes macbook, åååh, funderar på att byta till plus för att få en sån dator, haha! ;) 
 
 

» göteborgscupen

 
hehe oj, en till egobild i träningsoverallen, jaja, bor typ i den, har haft 5 pass på 3 dagar nu, haha! men det är skoj!
har haft en go dag med alla samhällsettor och sen efter dagen drog jag till arenan och hade handbollsträning inför imorn. ska med skövde HF's juniorlag till göteborgscupen fick jag reda på igårkväll!!
aaaahah, känner mig så jäkla stolt (om man kan skriva så, känns som om jag äntligen kommer framåt, hehe :D) ÄR.SÅ.JÄVLA.NERVÖS. Men det ska bli sköj och sen blir det en rejäl utmaning, haha :D
nu jävlar!!
nu ska jag packa gärnet  och tagga inför niu träning imornbitti och match imorn kväll! :)
 
nattiiii

» biffbiff


Tiiiiiisdag. världens segaste lektioner idag, men hade handboll och så idag så det var helt ok ändå vettni!
har fikat som vanligt med isabell och elin efter skolan, hahah! fyfasen. Vad gör man i stöpen om man är uttråkad? äter ♥♥♥
har spenderat senaste timmarna på gymmet med linnet, isabell och ellepelle. första gympasset på 268643289 dagar. hahah, jodå. kände mig så jävla otroligt asastark ;) men fysjöen vad gött det känns att va igång igen, nu jävlar satsar vi på beatch 2027!!!
nu ska jag plugga arslet av mig och sen ska jag kolla på pretty little liars, grymtgrymt! (OMG!! FÖRSTA GÅNGEN JAG INTE SKRIVER OTH! SAY WHAAAAT!?!?!?!)
 

» matfestivalen är la bra skit ändå!

bästa josseee

haft en grymmers helg med grymmers folk, man tackar man tackar allihopa som man gick med eller träffa därborta, så jäkla kul att bara gå runt och tjöta med folk! :D
 
söndagar är världens segaste har  legat och degat i soffan med chips och cola med isbrull till LOL nyss, fyfan vilken bra film!
 

ååhå så braa

» Husaren HK


har haft första handbollsträningen som husaren ikväll, fyfan vad grymt det känns!
nytt ställ & ny förening men samma lag, åååh, så jävla taggad, den här säsongen blir gryyyym!!!
bonnahandboll ska det va!