» Varberg

Har haft en så jäkla grym dag i Varberg med Josse, Elin och Öhman! Ååh tycker om sommar!


» Hej solen, jag har saknat dig!

Gårdagen spenderades hos farmor och farfar och sen på kvällen tog jag och Elin en redigt go promenix, hurtigbullar...;) Har hängt på billingebadet med las favoritas josse och elin hela dagen och stekt som bare den, fyfan vad härligt väder!!! Ikväll blev det grill hos mormor i stugan, kan ju säga att jag har världens bästa och galnaste mormor & moster! haha, fyfan vad jag har skrattat! Imorn blir det varbeeeerg!


» Hej solen, jag har saknat dig!

Gårdagen spenderades hos farmor och farfar och sen på kvällen tog jag och Elin en redigt go promenix, hurtigbullar...;) Har hängt på billingebadet med las favoritas josse och elin hela dagen och stekt som bare den, fyfan vad härligt väder!!! Ikväll blev det grill hos mormor i stugan, kan ju säga att jag har världens bästa och galnaste mormor & moster! haha, fyfan vad jag har skrattat! Imorn blir det varbeeeerg för att sola, bada och träffa min saknade Gustaf! Hihi :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2363502/images/2012/pic_5011d40ae087c31d66000354.jpg" class="image">


» Hej solen, jag har saknat dig!

Gårdagen spenderades hos farmor och farfar och sen på kvällen tog jag och Elin en redigt go promenix, hurtigbullar...;) Har hängt på billingebadet med las favoritas josse och elin hela dagen och stekt som bare den, fyfan vad härligt väder!!! Ikväll blev det grill hos mormor i stugan, kan ju säga att jag har världens bästa och galnaste mormor & moster! haha, fyfan vad jag har skrattat! Imorn blir det varbeeeerg för att sola, bada och träffa min saknade Gustaf! Hihi :D


» tjabba tjatja

har haft några grymma dagar det senaste, nattpromenix med bästa josse, gothia med härliga personer, vart hos gustaf, hängt i kära stöpen med isabell och jocke, trotsat vädret och vart uppe på billingen med ellen, elin ovh josse och bada, fast det sluta med att vi intog bastun. haha, fan vad kallt det ska vara i juli dåå! sen blev det spice n rice, heaven!!
haft heeela stora huset själv med elin då vi kika skräckfilm inatt, fast hon somna, buhuhu...
haha! idag har vi regerat i köket och lyssnat på massa illbra oth musik. damp så bra livet äääääär även om vädret är kasst!
 
 

» Finaste iphonen

Lite försenad julklapp, hahah! Men fysatan, lycka! Har velat ha detta skalet sen ett år sen när mitt sånt gick sönder, nu är min telefon fin igen, hihi!


» livet är braaa!

hemma från stockholm med en hel drös med bilder! åååh fyfan vikla grymma dagar jag har haft med bästa mamma och syster! sammanfattar dessa fyra dagat med god mat, sol, bad, båttur, shopping (från style by tyra, hihihi!), tåg, tunnelbana, grönan, ben&jerry's, yatsy, hotell, hotellfrukost (åååh heaven), skratt, choklad och jaa, massa sånt. härligt!
ikväll sover josse här så drar vi upp med ett tidigt tåg till göteborg för att kika gothia, sen imornkväll ska jag nog va med bästa gustaf, hihi ♥

» Liiiife

Fan vilken grym dag! Vi tåg en båt ut till skärgården, chillade lite vid hamnen, käka grym mat vid vattnet och sen låg vi och sola och bada vid klipporna, åååh fyfan vilket underbart ställe och vilket bäst väder! Sommar på hög nivå, liiiife! Slänger upp massa bilder dag för dag sen, går ju knappt blogga på appen, haha!


» Stockholm levererar

Mot stan! Det har åskat hela morgonen, haha, skräll! Nu ska vi ner mot tunnelbanan så ska vi kika på stan, sen ska vi ta tunnelbanan till style by Tyra butiken, Mihihi, Glader! Ikväll sen ska vi gå på grönan, Stockholm levererar!


» Stöckhölm

Spenderar mina kommande dagar i Stockholm med bästa mamma & syster! Myyyys! Haha vi tre i Stockholm, vi får se hur detta går! Nää, men vi har klarat av att åka tunnelbana idag ;) Har käkat jensen's beefhouse, gått på stan och nu ikväll köpte vi en redigt go godispåse och sen käka vi Subway, fyfan vad gött! Ni kan ju kika twitter @oliviablomgren! :)


» Sooool

Hade en grym gårkväll i stan med härligt fölk! Nu ska jag vidare till timmersdala och äntligen lite bra väder idag! hihi :D Världens sötaste lillasyster!


» Glader

Mycket bra dag mycket bra dag! Drog en lunch med Josse och Elin på spice n rice, drog sen till Becka och vidare till Karlsborg för att kika läget lite, sen ikväll blev det en go stöpenkväll med härligt fölk! Nu ska jag fortsätta kika på i am legend, råkade somna igår, heheh :)


» Kvälla

Kvällen blev till nåt bra iallafall! Becka kom till stöpen så vi köpte lite gött och satte oss på vår kära kulle, sen kom Jocke och Isabell, så vi har bara gått runt, tjötat & åkt lite longboard, ganska gött det! För er som inte har vart i stöpen så har ni stöpencity här neranför, Ica & pizzeria, fiiint! ;) Spillde precis blåbär på min tröja jag köpte igår, känner mig som en liten unge. Buhuhu


» Räkmacka

Igår blev det stan en sväng, sen drog jag till t-dala och sen drog jag till altorp där vi sov hos Josse, käka grillat, gick på nattpromenix, lyssna på härlig musik och snacka massa, myyys! Vi skulle tälta egentligen, men vi sov på hennes altan istället, hehe lika bra det, detta jävla pissväder kan ta sig i räva!! Seriöst, jag vet inte vart jag tar vägen snart! Att vädret kan påverka så mycket på sommarn! Bada och sov ute här om dagen, så nu vaknq jag upp och har jag haffat en go förkylning bara för att det var kallt ute ju! så nu kan jag inte ut och springa som jag ville juu. Buhuhu. Tar en promenix istället! Nu ska jag sluta gnälla, heheh. Hade en grym gårkväll&natt med braaa personer! Ikväll ska vi nog till Hjo och kika läget där!


» Prometheus

Tjaaaaa! Igår blev det bio med tjejerna, vi såg prometheus, det skulle vara sci-fi, thriller, skräck & så men den var fan inte nåt läskig juuu. Jaja, popcornen var goda! Haha! nu ska vi försöka hitta på nåt sköj här i stöpaaaa, händer inte så överdrivet mycket här, vart är fina vädret lixom?!


» True words

There's a day when you realize that you're not just a survivor, you're a warrior 👊


» Morsning morsning!

Jag och Elin råka somna på altanen inatt, så vi vakna upp när det var ljust ute igen! Klagar inte, sova under bar himmel en fin sommarkväll är bäst! Nu ska vi dra ner till Carl en sväng sen ska vi hitta på nåt sköj med josseposseee!


» 🌃

Myser på altangolvet med syster och musik, myyyys!


» True friendship doesn't care about time. A lifetime wouldn't make my love fade.

Haft en grym dag med härligt fölk! Åkte longboard med Elin och Carl, sen drog vi vidare ett gäng på typ 12 pers till flämslätt med chill och bad, Efter drog jag, Elin, Elin, Amanda och Carl till kalkis och skulle grilla, men det visade sig att vi inte var så kungliga på att starta grillar, så vi fick dra ner till stöpen och grilla hos Carl, haha! Kvällen har spenderats i stöpen med härligt fölk och musik! Så himla gött! ååååh vad bra allt är nuuuu!


» Hurtigbullar

Drog milen såhär på mörakvisten! Fyfan vad bra det känns! Kan ju säga att det finns folk som springer bättre, men jag som inte har världens bästa kondis efter allt med benhinnorna kom ruuuuunt! Ha! nu är jag stolter! Drog förbi kossorna och hälsa lite och, dom är trevliga dom!


» Livet är bääääst

Spenderar kvällen i stöpen med bästa Josse! Åååh vad skönt att vi är lediga imorn!!!


» Äntligen

Kan logga in på blogg.se appen nuuuu! Göttkött!


» TÖREBODAAAAAAAAA

FAN VILKEN GRYM HELG!!!!!!
har äntligen sommarlov och helgen har spenderats i töreboda och göteborg!
i fredags såg vi norlie&kkv & hoffmaestro, drog till göteborg för partille igår och drog direkt till töreboda sen igen för att kika mangemakers och maggio, så jävla grymt!!!!
ikväll blir det bio med mina favoriter och nu ska vi ner till elin och baka bullar, najs! ;)

» Tjaaaa

Näst sista jobbdagen idaaaaag! 
Efter jöbbet mötte vi upp josse och hade en redigt trevlig eftermiddag! Du är så dampigt bra!
Nu ikväll har det blivit grillning här hemma och sen har vi suttit och tjötat ute, helt underbart! Så jävla mysigt att bara sitta ute och inte ens frysa! 
Imorn väntas sista jobbdagen, sen blir det törebodafestivalen och på lördag blir det antagligen Partille igen! Galet najs!
 

» Partille

 
Fan vad grymt, fick upp bilder på blogg.se på safari istället för appen!
Grym kväll i Göteborg på partille med mycket bra vänner! Åååh fan vad gött det skulle va att bo i Göteborg!
Imorn väntas jobb, två dagar kvar, sen sommarlov på riktigt!!!!